25 januari 2009

lyft på lunch

Idag ska allting gå snabbt. Vi äter snabbmat, vi träffas genom speedating, vi snabb bantar, skaffar solbränna i solariet och idag ska även rynkor trollas bort snabbt på en halvtimme.
Jag tittar på bilden och och tittar en gång till. Men hur mycket jag än tittar ser jag ingen skillnad. Förutom att hon ler lätt på den ena. Så det måste vara efterbilden, för på förebilderna ser man alltid sur ut. (Har någon tänkt på det?)

Nå väl, kanske var det fel på fotografen, och verkligheten ser bättre ut.
Klart att man skulle kunna spara in en hel del besvär om folk redan från unga år skulle sköta huden, med bra produkter, regelbundna ansiktsbehandlingar, rätt kostvanor och motion
Men det kommer inte att hända. Många lägger hellre pengar på softlift, och andra plastikkirurgiska behandlingar.
För idag vill INGEN kännas vid sina rynkor.

18 januari 2009

ta inte efter

Det är viktigt med skönhetsvård. Att behaga. Att se bra ut i alla läge. Det är ju bra att passa tider också. Särskilt nu när utseendet är allt.
Fast jag hoppas att mina kunder är mer mänskliga och går inte över "lik" för att hålla sina tider, som kvinnan gjorde i USA. Det vore ju förfärligt.
Tyvärr är USA trendsättare på mycket. Dock hoppas jag att den är inte en av de.

11 januari 2009

lukta som en hamburgare...

Japp, det är möjligt. Själv avstår från det nöjet. Visst kan en och annan hamburgare slinka ner på strupen, men större fan är jag inte. Och det värsta jag vet ner folk luktar hamburgare. Frivilligt skulle aldrig parfymera mig med matdoft. brrrrrrr....

Men vi lever i en galen värld, där det finns en köpare till allt. Även Hamburger doften som heter Burger Kings cologne Flame såldes slut på noll tid och på ebay kan man nu köpa den för riktigt överpris. Själv vill jag ha den inte ens gratis.

Men dock imponerad av idemakaren, som kommer på en hel galen ide, och folk bara rusar och köper skiten. Det är fantastiskt.


06 januari 2009

överdrift kan leda till oanade konsekvenser...

Linda Rosing har nog klippkort till plastikkirurgen. Undrar just vem som kommer med ideerna. Linda själv eller just plastikkirurgen som lägger fram nya lösningar hela tiden som Linda glatt förverkligar.

Tyvärr händer det ofta att man själv ser sin spegelbild annorlunda än omgivningen gör. Dina så kallade vänner gör inte saken bättre för de säger inga sanningar, inte vill de bli ovän med Linda och missa rampljus-skvätten.

Men se upp Linda! Allting har ju ett pris. Visserligen tjänar du bra på din bloggande, för alla vill få förstahands information om hur du kan trots allt lyckas. Men för mycket plastikkirurgi kan leda till värre förfall än du idag kan ana. Fast då har du igen någonting att skriva om...

05 januari 2009

Vaselin toppar listan


Vaselin går hem hos kvinnor. Undrar varför? Kanske fungerar den bra på läpparna, har aldrig provat. Men har testat det på handen. Kändes kladdigt, rent av ofräscht. Blir som en hinna.
Hela listan är ganska märklig. Kvinnor prioriterar mycket, men ansiktsvård är ingenting för de. Bland 20 produkter finns bara en enda ansiktskräm.

Och andra sidan vet man inte heller hur undersökningen gick till. Fick man välja vilken produkt som helst eller var produkterna givna och så fick man rangordna de.

För om undersökningen visar verkligheten, vem köper alla dyra produkter som är ute på marknaden? Som alltid har så fantastiska omsättningar?

04 januari 2009

Extension idag skallig imorgon



Det är väl inget konstigt med det. Förr blev tanterna gleshåriga på grund av permanentvätska, dagens kvinnor kommer bli skalliga på grund av extension. Men det finns peruk, hattar och mössor att ta till om olyckan blir framme.
Och vem vet vad forskarna kommer fram i sina forskningar för att göra kvinnorna vackra. Eller det behövs inte ens forska, biverkningar av andra mediciner visar sig alltför ofta nyttiga inom skönhetsbranchen.