27 februari 2013

smal. smalast.dö...

Man gör vad som helst idag för att kunna vara smal. Metoderna är många och dagligen kommer nya idéer till oss som vill behålla vikten. Galna trender poppar upp likt popcorn i mikron.
Den ena dagen gäller en sak och dagen efter kontrar media med en annan.
Och alla är tvärsäkra på att just deras metod är den absolut bästa. Och gör stor industri av den. Som Katryn Zytomerska. Hon har blivit en riktig mattant a la LCHF
Men det senaste just nu är att knapra gröna piller som ska bränna då ....fett. En sort kaffepiller. Tabletterna tillverkas av omogna gröna kaffebönor som sägs minska aptiten och öka fettförbränningen. (Förr var det te från Kina som hade samma egenskaper, minns jag.)
Men precis som solen har ju fläckar har även dessa mirakelpiller en hel del biverkningar.  Högt blodtryck, ångest och känslig tarm. 
Plus andra saker som kommer säkert fram senare i livet. 
Jag vet inte hur lättlurade män är men tyvärr så går kvinnorna på det mesta när det gäller bantning.  Och det finns att tjäna pengar på oss. Mycket pengar. När egentligen den enda man skulle behöva göra är att äta mindre, hälsosammare samt röra sig mer. 
Det rådet lussnar vi dock sällan på, utan  vi letar ständigt efter nya genvägar.  Spelar ingen roll hur mycket vi äventyrar hälsan, bara vi blir smala.
För dig som vill köpa detta piller kan du göra det hos Natur best för ett pris på  cirka 155 kr. Jag avstår :)
Expressen