21 april 2012

ständigt gravida läppar...

Numera springer fler och fler runt med läppar som om dem skulle vara i 9:e månaden av sina graviditeter. Svullna läppar ser helt normala ut när man är gravid. Men ser för jävligt ut när man inte är det.

Intressant också att man är alltid övertygad om att det är helt ofarligt, bara för att plastikdoktorn säger det. Den är säkert ofarligt också tills den blir farligt helt plötsligt och då blir den en dyrbar efterspel.

Visst ska man kunna rätta till skavanker, men skavankerna faktisk ger också karaktär och personlighet. Märkligt att alla dessa tjejer egentligen vill vara originella och sticka ut, men de blir bara en i raden av uttryckslösa bimbos med en ankstjärt i facet och med 2 bröst som är egentligen är en parodi på en tecknad figur. Naturligtvist tycker dem själva att det är supersnyggt, sexigt och tilltalande...medan vi som ser det ser det bara som vulgärt och billigt. Och dömer ut ganska snabbt dem som relativt ointelligenta.

Med jämna mellanrum dyker nya utmanare upp som förvisso tjänar bra på sin vulgaritet, berömdheten ligger ju inte längre idag än så. Vulgärt ska det va med stora läppar, stora bröst, fettsugen vulva, avklippt blygdläppar ( vilket konstigt ord egentligen) - unga tjejer med mindre vett ser dessa så kallade bloggkändisar naturligtvis som idoler och vill absolut gå i deras fotspår...
Nu blir de inbjudna i allehanda tv-program, där dem kan visa finger till hela etablissemanget, men förr eller senare spricker läppen eller brösten och vipps byter de sida och blir motståndare till det hela. Eller så blir de bara gamla precis som alla blir det, och helt plötsligt får de se en bild på sig själva, där de inser att de ser bara för jävliga ut. Och då...först då blir det helt plötsligt höjda pekfingrar.

Märkligt också hur plastikkirurger uttalar sig att de minsann är dem själva seriösa och ser ALLTID till klientens bästa. När jag ganska så ofta hör berättelser hur klienterna faktiskt blir övertalade att göra mer än vad dem själva hade tänkt sig tex i form av större bröst. Men de är alltid så lyhörda vad deras klienter vill...eller? För pengar styr inte alls deras handlingar. Bara välgörenhet de sysslar med.


Inga kommentarer: