11 februari 2009

nummer 2 på min ranglista är..

Läppstift.
Läppstift är en fantastisk redskap, som kan användas på flera sätt. Nåja 2, som läppstift och i nödfall även som rouge. Men att hitta en färg som man verkligen trivs med kan vara något svår.
Max Factors Lip Finity var länge en favorit. Var bekvämt att smeta på morgonen och mer behövde man inte tänka på sen. Den höll verkligen vad den lovade. Stor färgurval, hade de också, men var ändå inte så lätt att hitta den perfekta färgen.
Men ingenting håller i evigheter, blev allergisk mot något ämne. Så ett tag kunde inte använda läppstift alls. Bara bisalva. Förvånansvärt bra produkt.
Nyligen har jag köpt en YSL läppstift, men trivs inte ås bra med den. Men snygg hylsa, dock opraktiskt.
Numera använder jag läppenna, inte bara runt läppen utan även att fylla ut. Sen avslutar jag med något lätt läppstift med nästan ingen färg alls. Håller förvånansvärt bra.

Läppstift piggar alltid upp. Den mest glåmiga får liv i sig genom att sätta lite färg på läppen. Det är också bra att ha olika färger för olika tillfälle. Blanda går ju också bra för en egen färg, annars kan man anlita en företag som tar fram färg som man verkligen vill. Läs mer om det här

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med! Läppstift är jättefint! :D

Kram!